Sunday , October 2 2022

Sangele Elodiei a fost gasit in masina si pe tocul pistolului lui Cioaca

Sângele Elodiei pe tocul pistolului lui Cristian Cioacă! Asta au găsit anchetatorii după ultimele verificări efectuate cu aparate de ultimă generaţie în dosarul dispariţiei avocatei. Informaţiile apar în motivarea magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti pentru cercetarea în stare de libertate a poliţistului.
Procurorii au găsit probe noi împotriva poliţistului Cristian Cioacă. Sângele Elodiei Ghinescu ar fi fost descoperit pe tocul pistolului poliţistului, aflat în torpedoul maşinii lui, dar şi pe mocheta din portbagaj. De altfel, mai multe pete de sânge au fost descoperite pe pereţii apartamentului lui Cioacă. Potrivit Realitatea TV, petele găsite de procurori în casa soţilor depăşesc 50 de cm.
Informaţiile apar în motivarea magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti pentru cercetarea în stare de libertate a poliţistului.
Procurorii care au anchetat cazul uciderii avocatei Elodia Ghinescu susţin că aceasta ar fi fost omorâtă de soţul ei, Cristian Cioacă.
Înainte să-şi ucidă soţia, omul legii a fost la amanta sa în Piteşti. În timpul crimei, copilul poliţistului, atunci în vârstă de 2 ani, dormea în dormitor.
Concluziile anchetei au arătat că Cristian Cioacă a încercat să ascundă urmele crimei, dar a fost dat de gol de tehnologia de ultimă oră. Sub o placă de parchet, procurorii au găsit o pată de sânge de 50 de centimetri lungime.
“În perioada următoare comiterii infracţiunii de omor şi ascunderii cadavrului, inculpatul a procedat la ascunderea şi distrugerea mijloacelor de probă, aruncând în râpa situată la 4,6 kilometri de Poiana Braşov mai multe obiecte care purtau urmele de sânge ale victimei, spălând totodată urmele sub formă de stropi de sânge de pe vopseaua lavabilă şi aplicând un strat suplimnetar de glet şi de vopsea lavabilă în zonele cu cea mai mare concentrare a urmelor”, notează anchetatorii în referatul de propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Cristian Cioacă.

Vezi si

Poştaşii vor livra la domiciliu brăţara ”Butonul Roşu”, care poate salva vieţi

Compania Naţională Poşta Română devine, începând de sâmbătă, partener în dezvoltarea, la nivel naţional, al …