Thursday , May 30 2024

Rovana Plumb a pierdut conducerea filialei PSD Dambovita

Deputatul Corneliu Ștefan a fost ales, duminică, să conducă organizația PSD Dâmbovița, fostul lider Rovana Plumb pierzându-și astfel locul. „Munca de acum începe”, i-a transmis Marcel Ciolacu noului lider.

Deputatul Corneliu Ştefan a reușit să se impună în faţa contracandidatului său, europarlamentarul Rovana Plumb, cu câteva zeci de voturi.

„Munca de acum începe: Sunt ferm convins că se va lucra într-o echipă. De Titus (Corlățean – n.r.) să știți de pe acum că avem nevoie și la centru, are multă treabă”, le-a spus celor prezenți la conferința de alegeri liderul interimar Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Rovana Plumb le-a mulțumit colegilor, alături de care a trecut „prin bătălii puternice”, spunând că important este ca după aceste alegeri „să ieșim mai întăriți, mai uniți, în așa fel încât să facem lucruri bune în continuare”.

La rândul său, deputatul Corneliu Ştefan a dat asigurări că „spiritul de echipă de mâine va funcționa la cel mai înalt nivel”.

„A fost o competiție istorică în județul Dâmbovița, niciodată în 30 de ani nu a mai fost o bătălie pentru funcția de președinte și președinte executiv”, a adăugat noul președinte de la PSD Dâmbovița.

digi24.ro

Vezi si

Ministerul Educației majorează sumele asistenților de la examenele naționale, definitivat și titularizare

Ministerul Educaţiei propune majorarea cuantumului sumelor acordate asistenţilor care au şi atribuţii de scanare şi …