Friday , October 22 2021

Romanii protesteaza pe ninsoare impotriva modificarii legilor Justitiei (VIDEO)

Mii de persoane protesteaza, duminica, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei. Oamenii au iesit in strada in urma apelurilor facute pe Facebook. In Capitala, protestul a fost inspirat de unul dintre mesajele Regelui Mihai, transmis in timpul discursului sau din Parlamentul Romaniei, in 2011 -” Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul”.
In ciuda frigului si ninsorii, romanii au iesit si duminica seara in fata Guvernului, pentru a protesta fata de modificarea Legilor Justitiei, care a trecut deja de Camera Deputatilor, si amputarea Codurile Penale, care se pregateste in Comisia Iordache.

La Bucuresti, protestatarii s-au adunat in Piata Victoriei, apoi au plecat spre Parlament, pe Calea Victoriei.
klaus

HotNews noteaza ca la ora 20.00 10.000 de oameni au strigat in Bucuresti, minute in sir, Jos Comunistii! si Timisoara! in Piata Revolutiei, in fata Palatului Regal, unde pana ieri a stat sicriul cu corpul Regelui Mihai.
Iasi: Peste 1000 de oameni in fata sediului PSD. Protestarii mai in varsta au strigat “Jos comunismul!”, iar cei mai tineri au strigat “DNA sa vina sa va ia”
La Cluj, protesteaza peste 4.000 de oameni. Circa 50 de protestatari si in Bistrita, in fata Prefecturii din Piata Petru Rares
 

Vezi si

Cseke: Îmi asum certificatul verde obligatoriu în Sănătate. De luni, fără nunți și botezuri

Certificatul verde va fi obligatoriu în aproape orice activitate curentă și la intrarea în orice …