Thursday , August 18 2022

Romanii care au cheltuit 10.000 de euro pentru a supravietui Apocalipsei

Dan si Imo si-au facut provizii pentru doi ani
Un cuplu din Timişoara s-a mutat în creierii munţilor. Acolo şi-au făcut o pivniţă cu pereţi de 70 cm. Sunt pregătiţi să supravieţuiască doi ani după Apocalipsă.
Mâine pământul îşi schimbă polii, urmează zile de întuneric şi cutremure, apoi trecem la un nivel de vibraţie 4D şi în final ne schimbăm ADN-ul, afirmă lideri spirituali şi „specialişti”. Unii se ascund, în faţa apocalipsei. Alţii fac bani.
Pe internet românii sunt sfătuiţi să petreacă „apocalipsa” în Bucegi, Retezat, în Piatra Craiului, zona Bran, la Şinca Veche, în Apuseni sau Maramureş, locuri unde se găsesc linii de câmp energetice sau vortexuri. Doi timişoreni s-au retras de un an la munte, au învăţat să îşi asigure singuri 95% din hrană, cultivând legume şi şi-au construit un adăpost unde au adunat provizii pentru 2 ani. Dan şi Imo, foşti directori în companii mari, şi-au cumpărat casă la Brebu Nou iar din pivniţa cu pereţi groşi de 70 cm au amenajat un adăpost.
„Am calculat cât mâncăm într-o zi şi, din Germania, am cumpărat conserve care să ne fie suficiente în caz că nu vom putea avea acces la surse externe de hrană. Sunt mii de conserve, toate cu termen de valabilitate extins”, explică bărbatul. Cei doi au şi haine folosite de exploratori pe Himalaya. Adăpostul are spaţiu de dormit, grup sanitar şi canalizare, stocuri de lemne, butelii cu gaz şi carburant. „Toată investiţia, cu haine, pregătiri, stocuri de combustibil tampon, şi celelalte, cred că a ajuns la suma de 10.000 de euro”, mai spune Dan.
Dan şi Imo, adepţi ai Şcolii de Iluminare a lui Ramtha, nu cred că se va produce o catastrofă. „Ramtha îşi pregăteşte studenţii prin intermediul channeling- ului. În decursul anilor a dat diverse proorociri. 90% din ele s-au întâmplat. De doi ani vorbeşte despre ceea ce se întâmplă acum, că se poate să crească nivelul apei pe Terra, a recomandat să locuim la munte.
Toţi liderii spirituali spun că Pământul evoluează ca vibraţie energetică, iar pentru o translaţie la un nivel energetic superior, 4D şi apoi 5D e nevoie de o purificare. Iarna trecută, foarte puternică, a fost prevăzută de Ramtha cu o lună şi ceva înainte. Tot ce putem face e să fim pregătiţi în caz de mai rău şi, în rest, lucrăm pe tehnici şi discipline spirituale ca să ajutăm şi zona în care suntem ca să nu fie prea afectată. În rest, suntem pregătiţi de orice”, a mai declarat Dan.
EVZ.ro

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …