Thursday , August 5 2021

Rise Project: Cât a plătit Tel Drum pentru ca Dragnea Junior să își tuneze mașina?

Site-ul de investigații Rise Project  a publicat luni primele informații legate de documentele găsite în ”valiza” Tel Drum. Printre acestea se află și o serie de mailuri pe care fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, i le-a trimis directorului general Tel Drum, Petre Pitiș. În acestea, Dragnea Junior îi cerea, bineînțeles, bani pentru a-și ”tuna” mașina.
Fiul lui Dragnea și-a echipat mașina cu 78.000 de euro, devenind unul dintre cele mai puternice Volkswagen-uri Golf din lume.
”Într-o noapte de miercuri, pe la două dimineața, fiul lui Liviu Dragnea i-a trimis un email directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, pe adresa personală. Venise vara lui 2010. Ștefan Dragnea termina anul trei de facultate, dar școala vieții îl ținea treaz.
“Salut,
Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos.”
Și Tel Drum a plătit până s-a întors iarna. Curgeau facturi precum cea de pe 14 decembrie 2010, care i-a torpilat inbox-ul lui Pitiș cu douăzeci de minute înainte de prânz.
“Asta chiar e ultima. Am terminat tot la mașină.”
Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O rachetă albastră upgradată la 776 de cai-putere. Șmecheria a costat 78.000 de euro”, scriu jurnaliști de la Rise Project.
Sursa: riseproject.ro

Vezi si

174 de pasageri ai cursei WizzAir Bologna – Iași au rămas fără bagajele de cală, care au ajuns la Chișinău

Toţi cei 174 de pasageri ai cursei Wizz Air care a aterizat la Iaşi, în …