Friday , December 9 2022

Rezultat oficial si senzational: Dan Diaconescu nu intra in parlament

Dan Diaconescu nu intră în viitorul Parlament. Conform BEJ Gorj, Diaconescu a fost votat de 32,47% dintre alegători. Contracandidatul său principal a fost însuşi premierul României, Victor Ponta, care a obţinut 60,98% din voturi.
Greii Alianţei România Dreaptă au fost înfrânţi, la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, cu un scor zdrobitor de cei ai Uniunii Social-Liberale.
Numele grele din USL au obţinut cu mult peste jumătate plus unu din voturile alegătorilor din colegiu. Victor Ponta a fost votat de aproape 61% din alegătorii din Târgu Jiu. Un procent dublu faţă de cel obţinut de Dan Diaconescu, contracandidatul său.
Potrivit BEJ Gorj, Dan Diaconescu ar fi fost votat de 32,47% dintre alegători. Contracandidatul său principal a fost însuşi premierul României, Victor Ponta, care a obţinut 60,98% din voturi.
Duminică seara, în ciuda tuturor exit poll-urilor publicate de institutele de sondaje, Dan Diaconescu se credea învingător la Târgu Jiu, în fața premierului Victor Ponta.
Dan Diaconescu se lăuda, pe OTV, că ar fi obținut la Târgu Jiu 53,7%  de voturi, în timp ce Victor Ponta ar fi obținut numai 39,7%.
realitatea.net

Vezi si

Ciolacu: „Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Putin”

România rămâne la ușa Schengen din nou, după 11 ani de așteptare, deși a avut …