Saturday , April 13 2024

Republica.ro: Dr. Al. Rafila va candida la Camera Deputatilor in capul listei PSD

Surse politice au declarat pentru Republica.ro că medicul Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților, din partea Partidului Social Democrat (PSD), pe lista din București.

Alexandru Rafila Obiectiv

Contactat telefonic, Alexandru Rafila nu a dorit să confirme, dar nici nu a infirmat informația, precizeaza Republica.ro.

Prof dr Alexandru Rafila, care este reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a deținut în perioada mai 2012 – ianuarie 2013 funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății, în guvernul Victor Ponta. În prezent este şeful Disciplinei de Microbiologie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, şeful Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti și președintele Societății Române de Microbiologie.

Conducerea PSD încearcă să scape de nume controversate, înaintea alegerilor parlamentare din decembrie. Potrivit unor surse din partid, citate de Digi24, pe lista viitorilor parlamentari ai PSD nu se vor mai regăsi Eugen Nicolicea, Florin Iordache sau Carmen Dan.

Vezi si

MAE, alertă de călătorie: românii să evite Israel, Palestina, Liban și Iran

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reamintește, vineri seara, recomandarea adresată cetățenilor români de a evita orice …