Tuesday , July 5 2022

UPDATE: REGELE MIHAI, GRAV BOLNAV, SE RETRAGE DIN VIAŢA PUBLICĂ . Principesa Margareta preia Coroana

regele

Majestatea Sa a suferit o intervenţie chirurgicală si urmeaza un tratament complex.
Regele a fost supus unei intervenții chirurgicale. Vorbim de un diagnostic destul de sever: leucemie cronică și carcinom metastazant, ceea ce se traduce prin cancer cu metastaze.
Veştile vin din Elveţia, acolo unde în urmă cu puţin timp s-a întrunit Consiliul Regal. Potrivit reprezentanţilor Casei Regale, majestatea sa a suferit o intervenţie chirurgicală şi va avea nevoie de un tratament complex.
Familia Regală a făcut apel la discreție, deoarece în perioada următoare Regele va începe un tratament complex și de durată.
În acest moment, Regele Mihai se află sub supravegherea medicilor elvețieni.
Regele Mihai I are 94 de ani, până acum nu a mai suferit intervenții medicale sau boli de care să fi știut.
Regele Mihai a desemnat-o pe Principesa Margareta să îl reprezinte în toate activităţile publice si a desemnat-o custode al Coroanei Regale.
UPDATE: Avocatul Casei Regale dl Andrew Popper a transmis o declaratie in care comunică faptul că Majestatea Sa regele Mihai l se află in stare foarte gravă. Regele Mihai – a declarat dl Andrew Popper – a suferit recent o operație fiind operat de carcinom leucemic, si a fost diagnosticat cu leucemie aflată în stare de metastază. Avind in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroană să dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale, Alteța Sa regală principesa Margareta.
Iata ce a transmis Regele Mihai:
 În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern.
Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice.
Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.
 
 
 

Vezi si

Lista completă a schimbărilor fiscale pregătite de Guvern. Ce taxe cresc, ce deduceri se acordă, cum se vor impozita IMM-urile și dividendele

Luni seara, Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică proiectul de ordonanță privind modificarea Codului …

One comment

  1. toata compasiunea pentru batrin, dar nu inteleg o chestie.
    eu tocmai am coborit de pe Marte si nu sint la curent cu cele pamintesti, asa ca am luat-o de la baza si am inceput sa ma pun la punct pentru inceput cu constitutia.
    acolo zice ca am fi republica si nimic despre coroana sau jerba.
    asa ce de unde casa regala si a cui?