Friday , August 19 2022

Reacţia lui Robert Turcescu dupa „DESCOPERIREA” lui Victor Ponta: "Mai avem multe/mulţi de descoperit. Călătoria continuă!”

turcescu

Robert Turcescu, care luna trecută s-a deconspirat ca ofiţer sub acoperire, a publicat pe Facebook mai multe mesaje după ce preşedintele Traian Băsescu a spus că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE.
„VV Ponta ce va spune? Că a fost sau că n-a fost? Din proprie experienţă ştiu că e foarte greu să spui că ai fost. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris Robert Turcescu pe pagina lui de Facebook imediat ce Traian Băsescu a anunţat „descoperirea” lui Victor Ponta. La scurt timp, fostul jurnalist a mai publicat un mesaj: „Mai avem multe/mulţi de descoperit. Călătoria continuă!”
Preşedintele Traian Băsescu a anunţat luni că premierul Victor Ponta este ofiţerul acoperit la care a făcut referire în urmă cu două luni. Concret, şeful statului a precizat că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997-2001.

Vezi si

Admiterea la colegii se va da după Evaluarea Naţională obligatorie, din 2024, iar proba de Română la Bac va include gramatică

Ministrul Educaţiei a anunţat modificări la legile pe care le-a propus, după ce a negociat …