Monday , September 26 2022

Razboiul Elan – Ghita: Realitatea TV transmite dintr-un cort

foto: gabrielbugnar.blogspot.com
Duminica, la ora 18.00, transmisia postului Realitatea Tv a fost preluata de Schwartzenberg. In cursul noptii, şi-a întrerupt emisia de cel puţin de două ori. Realitatea lui Sebastian Ghiţă, care emite pe site-ul rtvonline.ro, nu transmite live decât spotul RTV.
Emisia postului Realitatea Tv preluată duminică seară de echipa lui Elan Schwartzenberg s-a întrerupt de cel puţin două ori, pentru scurt timp. Prima întrerupere a emisiei a avut loc la ora 1.25 şi a durat zece minute. Pe ecran a apărut anunţul ,,revizie tehnică”, lucru care nu s-a mai întâmplat de ani de zile la Realitatea Tv. La a doua întrerupere nu a mai apărut decât un ecram negru. Emisia a fost reluată tot după doar căteva minute.
,,De astăzi, 23 octombrie, ora 18, RealitateaTV a fost recuperată de la cei care au încercat să o fure. Câţiva nebuni au muncit vreo trei săptămâni să facă funcţională o televiziune legată pur şi simplu cu sârme în câteva maşini, într-un cort. Birouri recondiţionate şi laptop-uri aşezate pe ele, un decor făcut pe repede înainte… cadrul prezentatorilor de ştiri şi al talk-show-urilor. O demenţă!”, scrie Gabriel Bugnar, producător ştiri Realitatea Tv pe blogul său.

Vezi si

VIDEO, FOTO. Ciucă și Ciolacu, descălțați la o întâlnire oficială în Japonia

Premierul României, Nicolae Ciucă, și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au participat astăzi, în Japonia, …