Saturday , December 3 2022

RĂZBOI RECE SUA-RUSIA. Un agent CIA a fost arestat la Moscova si predat americanilor

Michael McFaul, ambasadorul SUA la Moscova
Michael McFaul, ambasadorul SUA la Moscova
Moscova îl convoacă pe ambasadorul american, după arestarea unui agent CIA.
Ambasadorul american Michael McFaul a fost convocat pentru miercuri la Ministerul rus de Externe, în urma reţinerii unui agent CIA, demascat la Moscova, a anunţat marţi diplomaţia rusă, relatează AFP, citată de Mediafax.
“Ambasadorul american a fost convocat (pentru) mâine (miercuri) la minister”, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt.
Un agent CIA a fost reţinut în noaptea de luni spre marţi, la Moscova, apoi predat ambasadei americane din Rusia, după ce a încercat să racoleze un agent al serviciilor de securitate ruse, transmit agenţiile internaţionale de presă, citate de Agerpres.
Agentul CIA, Ryan C. Fogle, care lucra sub acoperire ca secretar trei la departamentul politic al ambasadei SUA, a fost reţinut de Serviciul Federal de Securitate (FSB) având asupra lui mijloace tehnice speciale şi instrucţiuni scrise pentru recrutarea cetăţeanului rus, o mare sumă de bani şi mijloace pentru schimbarea înfăţişării, transmite Ria Novosti.

Vezi si

Recomandări ANPC de Moş Nicolae: Achiziţionaţi dulciuri şi jucării numai din magazine specializate!

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, recomandă părinţilor să achiziţioneze …