Tuesday , April 16 2024

Răspunsul lui Cîțu la întrebarea cât costă o franzelă: ”Nu mănânc pâine”

Florin Cîțu a recunoscut că nu știe cât costă o pâine, întrebat fiind dacă știe prețul unei franzele. Premierul a spus că el nu mănâncă pâine, ocolind astfel un răspuns direct.

”Știți cât mai costă o franzelă sau o sticlă de ulei?”, a fost întrebat premierul marți de către un reporter, în contextul declarațiilor acestuia legate de nivelul de trai al românilor.

”Nu mănânc pâine”, a răspuns Florin Cîțu.

Primul ministru s-a arătat anterior mulțumit de nivelul de trai din România, în condițiile în care, spune el, tot mai mulți români au salarii nu doar de 1.000 de euro, ci chiar de 3.000 de euro pe lună.

Concluzia lui Cîțu, care candidează pentru președinția PNL, este că în România nu mai există salarii mici.

”Mulți dintre angajații din România au salarii mai mari de 3000 de euro net. Cum crește ponderea celor care au salarii mai mari de 1000 de euro, ceea ce înseamnă că în România ne mutăm spre direcția pe care eu am vrut-o din primul moment, în care România nu mai este o țară cu salarii mici, nu mai este o destinație pentru cei cu salarii mici”, a declarat Florin Cîțu.

Vezi si

Azi începe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

Partidele politice, alian­țele, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale și candidații independenți vor putea, începând de …