Sunday , December 4 2022

Raport IML: Adrian Năstase s-a împuşcat, rănile au fost superficiale si nu necesitau internare

Raportul Institutului de Medicină Legală confirmă faptul că Adrian Năstase s-a împuşcat, iar cele trei răni pe care şi le-a provocat au fost superficiale, informează România TV.
Potrivit aceluiaşi document, urmele de sânge de pe hainele fostului premier şi din biroul acestuia îi aparţin. Glonţul cu care Adrian Năstase s-a împuşcat a trecut prin spatele gâtului.
Fostul premier a fost audiat de poliţiştii şi procurorii de la Spitalul Penitenciar Rahova, acolo unde este încarcerat. Adrian Năstase a stat de vorbă cu ofiţerii de la Serviciul Omoruri, în legătură cu tentativa sa de sinucidere.
În seara de 20 iunie, Adrian Năstase a încercat să-şi pună capăt zilelor, după de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul Calităţii”. Fostul premier a recurs la gestul disperat în biroul amenajat în propria locuinţă, din strada Zambaccian.
Fostul premier a fost luat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Floreasca unde a fost suspus unei intervenţii chirugicale. După câteva zile, Adrian Năstase a fost mutat la Spitalul Penitenciar Rahova.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …