Tuesday , November 29 2022

Raed Arafat, reacţie după ce conducerea ISU a fost suspendată: Am primit informaţii greşite

raed arafat

O măsură de ultimă oră a fost luată de Raed Arafat. Conducerea ISU Bucureşti a fost schimbată, până la finalizarea anchetei privind documentele care arată că pompierii ştiau de existenţa clubului.
Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov a fost suspendată, urmând ca în cursul zilei de miercuri șeful IGSU să desemneze o nouă comandă, pentru asigurarea temporară a conducerii unității. Decizia vine în urma anchetei privind tragedia de la Colectiv.
“Ce am răspuns pe anumite chestii erau pe alte aspecte. Normal că am fost şocat. Nu mă simt deloc bine că am primit informaţii greşite de la ISU. Cel puţin anumite persoane ştiau de Colectiv. Clubul nu a depus pentru autorizaţie… Este clar că aceste activităţi erau anunţate în 23 septembrie. Este posibil să mai gasim şi alte anunţuri că acolo se organizau concerte şi cereau sprijin. Cineva ştia, motiv pentru care s-a pus la dispoziţie comandamentul ISU Bucureşti. Am fost dezinformat, dar asta nu înseamnă că am vrut să ascund eu ceva. Pe noi ne interesează să ştim când apare aşa ceva cu 2.000 de oameni, chiar dacă a fost anunţat târziu. Eu nu ascund lucruri. Toate documentele au fost transmise DNA în această dimineaţă la 8”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat MAI.
 
 

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …