Radu Mazăre: In mod normal si onorabil, Ponta ar fi trebuit sa-si dea demisia de la şefia PSD

reportersite
20/01/15 ora:5:15pm

fratii mazareRadu Mazăre a declarat marţi că, dacă ar pierde alegerile la Constanţa, şi-ar da demisia, şi nu ar da vina pe organizaţiile mai mici. Primarul a comentat astfel situaţia de după alegerile prezidenţiale din PSD.

El a precizat că nu a discutat cu Marian Vanghelie despre o posibilă plecare din partid, dar că actuala situaţie nu i se pare normală.

“Este o stare de nemulţumire, sunt discuţii despre felul în care este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală (…) Nu mi se pare normal ca atunci când piezi nişte alegeri să dai vina pe alţii”, a spus Mazăre.

Întrebat ulterior de jurnalişti dacă Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia după pierderea alegerilor prezidenţiale, Mazăre a spus că “da”. “În mod normal şi onorabil da”, a spus edilul.

Întrebat dacă se plasează în tabăra disidenţilor din PSD sau cea a lui Ponta şi Dragnea, Mazăre a spus că nu a luat o decizie. “Discut cu prietenii si colegii mei. La Constanţa suntem o echipa stransa si nu iau decizii de capul meu. Discut si după ce luăm o decizie, o luăm într-o direcţie cu toţii”, a spus Mazăre.