Thursday , July 7 2022

PSD si-a asigurat majoritatea in Senat fara PNL, prin trecerea unui senator de la PPDD la social-democrati

senat

Senatorul Stefan Stoica a anuntat luni, in plenul Senatului, ca demisioneaza din PP-DD si se alatura grupului parlamentar al PSD.
In acest moment, daca ar dori, PSD ar putea forma o noua majoritate la Senat fara PNL, alaturi de UNPR, PC si UDMR, cu care ar strange 87 de senatori, informeaza Realitatea TV.
Senatorul Stefan Stoica, ales in colegiul uninominal 1 din circumscriptia nr. 23 Ialomita, se alatura astfel altor 24 de parlamentari PP-DD care au trecut in acest an de la opozitie in tabara puterii.
In aceste conditii, conducerea PP-DD a decis sa utilizeze demisiile in alb si contractele semnate de candidatii partidului inainte de alegeri, ale caror clauze spun ca acestia trebuie sa plateasca cate 2 milioane de euro in cazul in care trec la un alt partid.
PP-DD da in judecata traseistii si sesizeaza DNA si ANI – Bonus, motiune simpla pe codul insolventei (Video)
Liderul PNL, Crin Antonescu, nu a parut speriat de posibilitatea ca partidul sau sa fie aruncat de PSD in opozitie, el amuzandu-se de “hemoragia” din PP-DD si catalogandu-i pe parlamentarii traseisti drept “muraturi puse in camara” de social-democrati.

Vezi si

Parlamentul European cere înscrierea dreptului la avort în Carta Drepturilor Fundamentale ale UE

Parlamentul European a cerut joi, prin vot, ca dreptul la avort să fie înscris în …