Wednesday , September 22 2021

PSD muta in “razboiul” dezbaterilor: Dancila in dialog cu presa cu o ora inaintea dezbaterii lui Iohannis

Viorica Dancila invita presa la “un dialog deschis”, marti, de la ora 18:00, cu o ora inainte de dezbatarea lui Klaus Iohannis, programata de la ora 19:00.

“Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, invita reprezentantii mass-media la un dialog deschis, astazi, 19 noiembrie 2019, incepand cu ora 18:00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, nivel P”, a transmis PSD.

Reprezentantii partidului precizeaza ca accesul este liber pentru toti reprezentantii mass-media desemnati de catre institutiile pe care le reprezinta si ca intrarea jurnalistilor se face pe baza legitimatiei de presa si a actului de identitate la intrarea S2, incepand cu ora 16:00.

Amintim ca echipa de campanie a presedintelui Klaus Iohannis organizeaza, marti seara, o dezbatere la care sunt invitati cativa jurnalisti, analisti, politologi si comentatori politici. Evenimentul are loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, va incepe la ora 19:00 si va dura intre doua si trei ore.

Abia inainte cu cinci ore de dezbatere, PNL a transmis cine sunt cei alesi sa intre in dialog cu Iohannis. Astfel, la eveniment vor participa: Ramona Avramescu (TVR), Clarice Dinu (HotNews.ro), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ionita (Adevarul), Cristian Leonte (Pro Tv), Silviu Manastire (B1 Tv), Cristian Pirvulescu (SNSPA/Pro Democratia), Cristina Sincai (Romania Tv) si Radu Tudor (Antena3).

ziare.com

Vezi si

Ministrul Sănătății: S-ar putea ca numărul de paturi ATI COVID din valul al treilea, 1.612, să nu fie suficient acum

Valul patru al pandemiei de COVID-19 are o tendinţă “mult mai abruptă, mai bruscă, mai …