Saturday , May 8 2021

PSD muta in “razboiul” dezbaterilor: Dancila in dialog cu presa cu o ora inaintea dezbaterii lui Iohannis

Viorica Dancila invita presa la “un dialog deschis”, marti, de la ora 18:00, cu o ora inainte de dezbatarea lui Klaus Iohannis, programata de la ora 19:00.

“Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, invita reprezentantii mass-media la un dialog deschis, astazi, 19 noiembrie 2019, incepand cu ora 18:00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, nivel P”, a transmis PSD.

Reprezentantii partidului precizeaza ca accesul este liber pentru toti reprezentantii mass-media desemnati de catre institutiile pe care le reprezinta si ca intrarea jurnalistilor se face pe baza legitimatiei de presa si a actului de identitate la intrarea S2, incepand cu ora 16:00.

Amintim ca echipa de campanie a presedintelui Klaus Iohannis organizeaza, marti seara, o dezbatere la care sunt invitati cativa jurnalisti, analisti, politologi si comentatori politici. Evenimentul are loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, va incepe la ora 19:00 si va dura intre doua si trei ore.

Abia inainte cu cinci ore de dezbatere, PNL a transmis cine sunt cei alesi sa intre in dialog cu Iohannis. Astfel, la eveniment vor participa: Ramona Avramescu (TVR), Clarice Dinu (HotNews.ro), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ionita (Adevarul), Cristian Leonte (Pro Tv), Silviu Manastire (B1 Tv), Cristian Pirvulescu (SNSPA/Pro Democratia), Cristina Sincai (Romania Tv) si Radu Tudor (Antena3).

ziare.com

Vezi si

Astăzi începe vaccinarea fără programare la orice centru, indiferent de tipul vaccinului

CNCAV extinde modalitatea de înscriere la vaccinare fără programare în platforma electronică, astfel că, de …