Monday , May 27 2024

PSD da ultimatum PNL: Oprim colaborarea daca Antonescu mai face declaratii anti-PSD sau anti-Ponta

Social-democra]ii i-au dat un ultimatum, luni, pre[edintelui PNL, Crin Antonescu, ei amenin]ând, la întâlnirea reprezentan]ilor partidelor din opozi]ie, cu întreruperea colabor\rii dintre PSD [i PNL dac\ liderul liberal va mai face declara]ii anti-PSD [i anti-Ponta.
Potrivit unor surse din PSD, social-democra]ii i-au repro[at lui Crin Antonescu, la întâlnirea reprezentan]ilor opozi]iei, desf\[urat\ la ini]iativa PNL [i la care au participat PSD [i PNL, declara]iile f\cute în ultima vreme la adresa PSD [i a lui Victor Ponta.
Sursele au mai ar\tat c\ social-democra]ii i-au dat [i un ultimatum lui Antonescu, amenin]ând cu întreruperea colabor\rii dintre PSD [i PNL, ca partide de opozi]ie, dac\ liberalul va mai face astfel de declara]ii.
“I s-au repro[at lui Antonescu declara]iile din ultima vreme împotriva PSD. I s-a spus c\, dac\ va continua, gata, nu mai avem ce discuta! Nu po]i s\ te întâlne[ti cu cineva, s\ stabile[ti ce [i cum s\ faci [i apoi, la televizor, te face «Comunistule», «Impertinentule»”, au ar\tat sursele respective.

Vezi si

Trei ucraineni au fost prinși de polițiștii de frontieră români după ce au trecut ilegal granița furând de la un polițist de frontieră ucrainean un pistol cu bile

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poienile de sub Munte au depistat trei cetăţeni ucraineni …

2 comments

  1. ar trebui sa fiti mai radicali si sa-l lasati pe CRIN singur sa urle singur la luna. Pentru ca stati in fata lui el crede ca poate dar nu e asa. Daca va dati din fata lui e in cadere libera(la)

  2. Nu se justifica criticele deosebit de dure aduse de Antonescu la adresa lui Ponta.Dupa cum ,nici infumurArea lui Ponta nu este justificata.Faptul ca intre Antonescu si Ponta apar defaimari,margand pana la atacuri la persoana,este manevra pdl,caruia ii comvine ca cele doua partide din opozitie sa fie desbinate.Nici-un partid ,fie psd,fie pnl,nu va putea cuceri si guverna unul fara altul.Cu toate deosebirile de doctrina intre pnl si psd,ele trebuie sa guverneze impreuna,si aceasta s-a mai produs in trecut si nimeni n-a parasit guvernarea.Oricum,este de recomandat celor doi lideri sa-si spele rufele murdare in familie si nu in piata.