Thursday , April 22 2021

PSD a decis: Congresul pentru alegerea unei noi conduceri, pe 11 octombrie

PSD

Conducerea PSD a decis, marţi, să organizeze Congresul extraordinar al partidului, în care va fi aleasă noua conducere a partidului, în prima jumătate a lunii octombrie, cel mai probabil la data de 11 octombrie, susţin surse din partid.
Decizia a fost luată în ședința Biroului Permanent Naţional, după ce mai mulţi lideri ai PSD au cerut organizarea Congresului mai devreme decât era programat initial – pe 16 noiembrie.
Conducerea PSD a decis totodată ca lunea viitoare să fie convocat Comitetul Executiv.
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu declara, înainte de şedinţă, că un Congres al partidului trebuie făcut foarte repede, chiar la începutul lunii octombrie.
“Eu sunt de părere că Congresul PSD trebuie făcut foarte repede, sunt printre cei care cred că octombrie ar fi o lună foarte potrivită, chiar începutul lui octombrie, pentru că trebuie lămurită odată situația din partid. Trebuie să avem o conducere legitimă și să mergem mai departe”, a spus Ștefănescu.
El a adăugat că marți, în BPN, se va discuta acest subiect și decizia finală va fi probabil anunțată la finalul ședinței.
Sorin Grindeanu – presedinte PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, precum si Mihai Tudose – lider al PSD Braila si ministru al Economiei, au fost primii ministri din cabinetul lui Victor Ponta care au cerut public organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie, si nu in noiembrie cum era prevazut initial.
romaniatv.net
 
 

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …