Thursday , October 6 2022

Protestele studentilor s-au extins in noua centre universitare

Protestul studenţilor de la Facultatea de Istorie a contaminat şi alte centre universitare! În opt facultăţi din ţară şi una din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti studenţii au manifestat împotriva bugetului mic pe care l-a primit Educaţia în 2012.
Studenţii şi-au extins protestul de tip american în nouă centre universitare. Ei au ocupat facultăţile pentru a dezbate cele mai importante probleme ale Educaţiei împreună cu profesorii lor. Prima temă: bugetul care este la jumătate faţă de ce prevede legea Educaţiei.
Studenţii s-au solidarizat cu colegii lor de la Facultatea de Istorie, pentru a cere programe universitare noi, admiterea pe bază de examen a celor care termină liceul, dar şi aprobarea urgenţă a Statutului Studentului de către ministrul Educaţiei. (realitatea.net)

Vezi si

Oțet fals oprit de la vânzare din Lidl. Era prezentat ca oțet din vin, dar era acid acetic și apă

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a decis oprirea definitivă de la vânzare a unui …

2 comments

  1. A afirma ca “nu sunt 6%” din ceva, este o GOGOMANIE pe care doar un ANALFABET ajuns vremelnic in fruntea unei tari poate sa o mai spuna ! Si doar alti TEMBELI, la fel de slabuti in ale culturii pot sa mai creada ! Invatamantul, care afecteaza 80% din locuitorii unei tari, si in primul rand ASIGURA VIITORUL oricarei tari, este EUTANASIAT de niste semidocti care au INCA impresia ca prin TEROARE, AMENINTARI si DICTATURA se mai poate conduce o tara. GRESIT ! Istoria le-o va demonstra !

  2. Timisoara!!Timisoara!!