Saturday , December 3 2022

Protest incredibil in centrul Capitalei: De mai bine de 24 de ore, o femeie ameninta ca se arunca de pe bloc

femeie

O femeie de 60 de ani s-a urcat pe acoperisul unui bloc de pe Calea Victoriei, langa Biserica Alba, din Capitala si ameninta ca se sinucide.
Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat pentru Ziare.com ca de joi dimineata, din jurul orei 08:00, de cand s-a primit un apel la 112, la fata locului s-a deplasat o echipa de negociatori, care a ramas acolo si peste noapte.
Politistii, care urmeaza procedura standard in astfel de cazuri, nu au reusit sa o convinga pe femeie sa se dea jos. Nici sotul acesteia nu a avut sorti de izbanda, pentru ca femeia refuza sa vorbeasca.
In imaginile difuzate de televiziunile de stiri, atat joi, cat si vineri, se vede ca femeia sta in aceeasi pozitie, cu genunchii usor flexati si se misca de pe un picior pe altul inca de joi dimineata.
Politistii, medicii de la ambulanta, dar si pompierii se afla acum la fata locului si erau si joi tot acolo. Femeia nu a avut nicio revendicare si nu a parasit terasa blocului timp de mai bine de 26 de ore, nici macar pentru nevoile fiziologice.
Este vorba despre femeia de serviciu a blocului respectiv. Surse din cadrul Politiei au declarat pentru Ziare.com ca aceasta sufera de depresie si a fost internata de mai multe ori. Se pare ca aceasta ar suferi dupa ce fiica sa a murit in urma cu doi ani de cancer.

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …