Sunday , June 13 2021

Protest în Parlament. PSD cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

Parlamentarii PSD din Camera Deputatilor si din Senat au venit luni, 1 februarie, in plen cu pancarte, cerand demisia lui Vlad Voiculescu.

“Tragedia de la Matei Bals arata ce se intampla cand pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publica si 0% actiuni concrete pentru a proteja sanatatea romanilor! De aceea, trebuie sa punem rapid STOP acestui film de groaza: Voiculescu, demisia!!!”, a scris liderul PSD Marcel Ciolacu.

“Senatorii social democrati au cerut luni demisia ministrului sSnatatii, pentru incompetenta si lipsa de umanitate. Actualul ministru nu poate fi considerat un incepator lipsit de responsabilitate, pentru ca a mai fost ministru in guvernul Ciolos, se presupune ca stie in detaliu problemele din sanatate, are solutii – asa s-a batut cu caramida in piept in campanie.

In plus, a preluat stafeta de la un coleg din coalitia pierzatorilor #dedreaptaunitalaciolan, penelistul Tataru, care a manageriat Sanatatea 1 an si 3 luni.
Demisia sau demiterea sunt singurele solutii onorabile, daca PNL si USR – Plus mai au vreun pic de onorabilitate si de respect fata de romani”, a transmis Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Vezi si

Ministrul Cîmpeanu: Concursul pentru funcţiile de directori de şcoli, după 13 septembrie, nu în 27 iulie

Ministerul Educaţiei va propune, luni, Comitetului pentru Dialog Social demararea concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de …