Tuesday , May 17 2022

Protest cu hartie igienica la lansarea cartii lui Dan Voiculescu. "Suntem la Cenaclul Rahova"?

Dan Voiculescu si Adrian Nastase au lansat, joi dupa-amiaza, fiecare cate o carte la targul Gaudeamus. Evenimentul a starnit multa agitatie, lui Adrian Nastase fiindu-i oferita hartie igienica.
lansare voiculescu nastase

Ambele carti au fost publicate de editura RAO.
Dan Voiculescu, eliberat recent din inchisoare, a lansat la ora 14:00 “Lupta politica”. Printre vorbitori, cei care i-au laudat volumul, s-au aflat Dan Puric, Adrian Nastase, Mircea Diaconu, Bogdan Chirieac, Sorin Rosca Stanescu, coleg de celula cu Voiculescu, Mugur Ciuvica, Victor Ciutacu.
Bogdan Chiriac a spus despre cartea lui Voiculescu ca “va fi un reper pentru generatiile urmatoare”, arata B1 TV.
Cartea lui Dan Voiculescu, un volum de 382 de pagini, costa 50 de lei si cuprinde la final fotografii personale ale autorului: Dan Voiculescu si nepotii, Dan Voiculescu la stransul fanului, Dan Voiculescu la Miami, alaturi de Victor Ciutacu, Mihai Gadea si Mircea Badea, informeaza News.ro.
Adrian Nastase, care si el a fost la inchisoare, a lansat, de la ora 16:00, cartea “Sub zodia momentului”. Invitati sa ia cuvantul au fost Vasile Parizescu, fondatorul si presedintele Societatii Colectionarilor de Arta din Romania, si Sorin Rosca Stanescu.
La lansarile de carte au venit si cativa protestatari, care i-au oferit lui Adrian Nastase un sul de hartie igienica, un gest simbolic, care aminteste de o manifestatie recenta din Piata Victoriei, cand oamenii au aruncat cu hartie igienica catre cladirea Guvernului.
Nu putini au fost cei care au anuntat ca, de acum inainte, nu vor mai cumpara vreo carte de la editura RAO.
 
Dan Voiculescu a plecat imediat dupa ce a acordat autografe. “De ce plecati, domnule Dan Voiculescu? Vrem sa ne raspundeti la cateva intrebari”, a strigat un tanar care a fost luat apoi la intrebari de seful serviciului de paza.
“Domnul Voiculescu vorbeste despre inversarea valorilor. El este fost securist dovedit in instanta. Noi putem sa speculam ca acela e stat paralel sau altele, dar domnul a fost condamnat, a facut puscarie, despre ce valori inversate vorbim? A vorbim domnul Sorin Rosca Stanescu, ce este acesta, cenaclul Rahova? Vorbeste toata lumea… Cine sunt oamenii astia? Sunt satrapii tarii asteia. De-aia tineri ca noi pleaca in alte tari, din cauza unor astfel de oameni si noi venim si-i aplaudam si spunem ca-i cultura?”, s-a revoltat unul dintre tineri.
ziare.com

Vezi si

Ministerul Sănătății nu mai distribuie populației pastilele de iodură de potasiu

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Tiberius Marius Brădățan, a spus, luni, că pastilele de …

2 comments

  1. Poti folosi paginile cărții scrise de turnătorul Felix pe post de hârtie igienica!

  2. maculatura ieftina decorata cu hirtie igieenica , asta e valoarea celor doi escroci.Bineinteles lingaii au fost prezenti