Wednesday , May 22 2024

Propus pentru a fi demis, seful IPJ Neamţ a declarat cu lacrimi în ochi că nu are nicio legătură cu lumea interlopă

Aurelian Soric, seful IPJ Neamt, sustine ca nu are legatura cu lumea interlopa din Piatra Neamt
Şeful Inspectoratului de Poliţie din Neamţ, Aurelian Şoric, consideră că eliberarea lui din funcţie cerută de secretarul de stat Valentin Fătuloiu, nu este justificată.
Aurelian Şoric aproape că a izbucnit în lacrimi, marţi, la conferinţa de presă în care a precizat că nu are nicio legătură cu familia lui Gheorghe Mararu, ucis duminică într-o cafenea. Şoric a ţinut să precizeze în repetate rânduri că relaţia sa cu Mararu era una firească şi că nu a avut niciun fel de legături dubioase cu el sau cu familia lui.
“Sunt un om de onoare şi nimeni nu a spus acest lucru până acum. În plus, nu ştiu cât de interlop este acest Gheorghe Mararu (victima lui Cristian Chilat – n.r.). Cred că eliberarea mea din funcţie nu are nicio legătură cu acesta caz. Îl respect prea mult pe domnul Fătuloiu pentru a contesta această decizie”, a completat Aurelian Şoric.
Şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, Dan Valentin Fătuloiu, a anunţat luni că i-a propus ministrului de Interne, Traian Igaş, schimbarea din funcţie a şefului IPJ Neamţ şi sancţionarea managerilor care s-au ocupat de cazul lui Cristian Chilat, principalul suspect în cazul atacului armat de duminică, dintr-un bar din Piatra Neamţ.

Vezi si

Primul scaner cu raze X  pentru combaterea contrabandei a fost instalat la o vamă din Galați. Până la finalul anului ar urma să fie montat unul și la Siret

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, marți, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul …

One comment

  1. R USINE !!DATI DEMISIA DACA ESTI UN OM DE ONOARE!!!!!!!!!!!!!!!