Monday , December 5 2022

Procurorii DNA au mers sa perchezitioneze apartamentul lui Laszlo Borbely

Procurorii DNA au fost sa percheziţioneze apartamentul ministrului Mediului, Laszlo Borbely, din zona Calea Victoriei. Apartamentul acestuia a fost sigilat de DNA în 11 iulie. Numele ministrului apare într-un dosar de trafic de influenţă instrumentat de DNA Oradea.
Procurorii anticorupţie au mers pe strada Biserica Amzei, unde se află apartamentul cuscrei ministrului Mediului. Aceştia nu au intrat insa în apartament pentru că nu au găsit pe nimeni acasă.
Vecinii susţin că deşi apartamentul a fost renovat în urmă cu o lună, aici nu locuieşte nimeni.
Vă reamintim că procurorii anticorupţie au pus sub acuzare două persoane pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la cumpărare de infleunţă. Este vorba despre ginerele unui deputat PSD Satu Mare – Ioan Ciocan, care ar fi apelat la consilierul personal al ministrului Mediului ca să obţină influenţa acestuia din urmă.
Conform unui răspuns oficial al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, persoana care face obiectul acestei anchete este chiar Laszlo Borbely, căruia firma unui om de afaceri maramureşean i-ar fi amenajat un apartament – lucrări evaluate la 20 de mii de euro, făcute pe cheltuiala firmei.
În schimbul acestui beneficiu, Laszlo Borbely ar fi trebuit, spun cei de la DNA, să intervină la Direcţia Apele Române (instituţie aflată sub coordonarea ministrului mediului) astfel încât firma lui Ioan Ciocan să primească şi alte contracte. (sursa: realitatea.net)

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …