Thursday , July 7 2022

Primul mesaj al lui Boris Johnson după internare. Multumeste medicilor: “Le datorez viata”. Se uita la “Stapanul Inelelor” si joaca sudoku

Premierul britanic Boris Johnson le-a mulţumit medicilor de la spitalul St. Thomas din Londra pentru că au avut grijă de el în timp ce se recuperează de COVID-19, boala respiratorie provocată de noul coronavirus, transmite duminică Agerpres.

boris johnson bolnav covid terapie intensiva

„Nu le pot mulţumi suficient. Le datorez viaţa”, a afirmat Johnson, într-o scurtă declaraţie de presă dată publicităţii sâmbătă seara.

Politicianul conservator, în vârstă de 55 de ani, care a fost spitalizat sâmbăta trecută cu febră mare, a petrecut trei zile la secţia de terapie intensivă a spitalului St. Thomas după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.

Joi a fost mutat din nou într-un salon. Deocamdată nu este clar când va putea premierul britanic să revină la lucru.

Potrivit agenţiei britanice Press Association, Johnson are o tabletă pe care urmăreşte filme precum “Stăpânul inelelor” şi joacă sudoku. El a primit mii de felicitări cu urări de însănătoşire de la cetăţeni britanici, iar logodnica sa Carrie Symonds îi trimite zilnic scrisori.

Vezi si

Romsilva a crescut suprafața pădurilor de stat certificate la nivel internațional cu circa 34 de mii de hectare

 Suprafața pădurilor de stat care dețin certificarea managementului forestier la standarde internaționale a crescut cu …