Saturday , April 10 2021

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, confirmat cu COVID

Mihai Chirica a primit astazi rezultat pozitiv la testul pentru COVID. Primarul Iasului s-a testat dupa ce viceprimarul Harabagiu si mai multi angajati din Primarie au luat virusul. Chirica a confirmat in aceasta seara, pe Facebook, ca este infectat:

“Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.
Vă anunț că m-am izolat , ma simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a  prelua atribuțiile de primar , coleg cu care ma voi consulta permanent.
Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.
Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .
Vă mulțumesc pentru înțelegere!”

Conform ziaruldeiasi.ro, Mihai Chirica a fost astazi la o manifestare a SMURD Iasi unde a inmanat mai multe diplome.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter a avut loc vineri seara, în …