Saturday , December 3 2022

Primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, şi fiica lui, REŢINUŢI de procurorii DNA

pendiuc

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, şi fiica lui, Emanuela, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii DNA, informează România TV.
Procurorii anticorupţie au decis, joi, reţinerea pentru 24 de ore a primarului din Piteşti, Tudor Pendiuc, şi a fiicei sale, Emanuela. Aceştia sunt cercetaţi într-un dosar de corupţie, cu prejudiciul de un milion de euro.
Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost dus joi la sediul DNA din Bucureşti, pentru a fi audiat. În faţa procurorilor au ajuns şi fiica primarului Piteştiului, Emanuela Pendiuc, dar şi partenerul de afaceri al ginerelui preşedintelui, Valentin Vişoiu, care ar fi plătit un milion de euro şi un apartament de lux pentru ca o firmă a sa să obţină un contract preferenţial din partea Primăriei Piteşti.
Emanuela Pendiuc este jurnalistă a TVR Internațional și TVR 2 și fost jurnalistă TVR 3. Aceasta s-a căsătorit în mai 2011, la nuntă fiind invitate 600 de persoane. Potrivit publicației locale “Curierul”, slujba religioasă a fost oficiată de Înalt Prea Sfinţitul Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, ajutat de un sobor de nouă preoţi, dar şi de unul din cele mai bune coruri bisericeşti din ţară.
Tatăl miresei, primarul Tudor Pendiuc, a fost cel care a oficiat unirea celor doi.
 

Vezi si

Oficial: Olanda acceptă aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar nu şi pe cea a Bulgariei

Guvernul olandez a decis că va accepta aderarea României şi Croaţiei la spaţiul Schengen, dar …