Saturday , November 26 2022

Prima victima a viscolului: Tanar dat disparut, gasit mort pe camp

Vremea rea a făcut prima victimă în România. Un bărbat de 28 de ani, dat dispărut încă de vineri, a fost găsit mort pe câmp.
Tânărul de 28 de ani, din localitatea Pogăneşti, judeţul Vaslui, a fost căutat de peste 50 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, după ce a dispărut în urmă cu două zile, pe timpul viscolului, în timp ce se întorcea de la muncă spre casă. Tanarul a fost găsit îngheţat pe câmp.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, acţiunile de căutare a tânărului au început duminică, în urma a două apeluri la numărul de urgenţă 112 venite atât din partea mamei celui dispărut, cât şi a patronului firmei la care lucra, scrie Mediafax.
Practic, bărbatul fusese văzut ultima dată, vineri după-amiază, în momentul în care a plecat de la serviciu, pe jos, de la o societate din municipiul Huşi spre locuinţa lui din Pogăneşti.
Mii de oameni sunt izolaţi în Moldova din cauza ninsorii şi a viscolului. Mai multe drumuri naţionale sunt încă închise, iar prognoza meteo pentru următoarele zile anunţă în continuare temperaturi scăzute şi precipitaţii.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …