Monday , October 3 2022

Preşedintele Klaus Iohannis a votat: "Bucureştiul acum este şi oraşul meu"

iohannis-vot

Preşedintele Klaus Iohannis a votat duminică, în jurul orei 18:30, pentru prima oară pentru alegerile locale din Bucureşti.
Preşedintele Klaus Iohannis a votat la Liceul “Jean Monnet” din Bucureşti.
“Pentru mine a fost o premieră azi, a fost prima dată când am votat în Bucureşti. Am votat fiindcă Bucureştiul acum este şi oraşul meu; am votat pentru un Bucureşti modern şi european”, a declarat Iohannis, la ieşirea din secţia de votare.
Preşedintele Klaus Iohannis nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice, a anunţat duminică după-amiază purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda.
“Niciun om în România nu are dreptul să îşi exercite dreptul la vot decât dacă sunt îndeplinite condiţiile. Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. Nu am mai multe informaţii. Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat”, a precizat Cezar Preda.
Acesta a spus că problemele întâmpinate vor fi depășite, iar președintele își va putea exercita dreptul la vot până la închiderea urnelor, la ora 21.00. Președintele votează la secția Jean Monnet.
 

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …