Thursday , December 7 2023

UPDATE: Președintele Igor Dodon, implicat într-un accident grav

Coloana oficială a președintelui R. Moldova, Igor Dodon, a fost implicată într-un grav accident de circulație. Potrivit martorilor, în urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE1: Potrivit unor surse ale citate de Unimedia, in masina prezidentiala se mai afla mama lui Igor Dodon, sotia presedintelui si unui dintre fiii sefului de stat. Cel mai mult de suferit ar fi avut mama presedintelui care a suferit traumatisme mai severe si posibil fracturi. Seful Spitalului de Urgenta a declarat la Digi 24 ca presedintele are rani superficiale si contuzii la nivelul tesuturilor moi. El nu necesita spitalizare. A fost acordat prim-ajutor si sotiei lui Dodon, starea sa nefiind grava.
Mașina răsturnată ar fi cea în care se afla Igor Dodon, potrivi presei de la Chișinău. Președintele Republicii Moldova a fost transportat la spital. Totodată, şoferul maşinii este în stare gravă şi a fost transportat și el de urgenţă la spital. In masina se mai afla mama presedintelui si un copil.
Masina s-ar fi ciocnit violent de un camion care apartine unei firme avicole.
Accidentul s-a petrecut pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropiere de orașul Strășeni.
Poliția se află la fața locului.
La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi masini de pompieri.

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …