Friday , December 2 2022

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău: „Cineva trebuie să plece: Tudose sau Dan”

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău a afirmat la Antena 3 că mâine, in CEx PSD, trebuie să se decidă cine pleacă: fie premierul Mihai Tudose, fie ministrul de Interne, Carmen Dan. El nu exclude sa se ceara ridicarea sprijinului politic pentru premier.
badalau

Suntem colegi de partid, am lucrat din punct de vedere politic foarte mult. Există o dispută de partid care a fost accentuată de media. Tot timpul există o dezbatere”, a declarat Bădălău, despre scandalul din PSD.
„CEXn trebuia făcut cât mai repede din cauza scandalului din Ministrul de Interne. O să vedem finalitatea anchetei. Raportele celor doi trebuiau discutate în cadrul partidului, este un lucru grav ce s-a întâmplat, asta ar duce la neîncredere într-un organ al statului foarte important, arată că în această instituție există o caracatiță și trebuie luate măsuri drastice. Nu există nicio îndoială. Din punct de vedere al premierului a greșit și dânsul. Eu sunt subiectiv, doamna este colegă de Senat, dar din funcția de ministru, premierul el o evoluează. Trebuie discutate în interiorul Guvernului. Lucrurile au evoluat altfel. Tudose nu mai poate lucra cu Dan, după cum el a spus. Discutăm de premier, el are decizie. El trebuie să o comunice CEXn și în interiorul partidului să luăm decizia. Unul dintre ei trebuie să plece”, a declarat președintele executiv PSD.
„Mie niciodată nu mi-au plăcut colegii care prin declarații împart partidul.Sunt a treia cale. Discuțiile în interiorul partidului și dacă nu sunt mulțumit fac declaratii publice. Cel maic orect lucru, dacă cineva e nemulțumit de tudose să vină cu o motivare clară cerînd ridicarea sprijinului. E un lucru grav. Nu ne putem juca. Avem o mare responsabilitate. Eu nu exclud să se ceară ridicarea sprijinului pentru premier. Majoritatea va decide”, a declarat Bădălău.

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …