Wednesday , May 12 2021

Presedintele CJ Arges, internat de urgenta in urma unui infarct

Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges
Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a făcut infarct şi a fost dus de urgenţă la spital. Nicolescu a fost transportat luni seara la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este internat în prezent.
Constantin Nicolescu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti luni seară, după ce i s-a făcut rău, acuzând probleme cardiace, iar ulterior medicii l-au trimis cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Leonard Grecescu, a declarat marţi, pentru Mediafax, că Nicolescu a ajuns luni seară, în jurul orei 21.00, la SUUB, cu probleme cardiace, ulterior fiind trimis la Spitalul Floreasca.
Nicolescu a fost internat luni seară la Spitalul de Urgenţă Floreasca, un prim diagnostic fiind “angor” (durere toracică ce poate iradia spre gât, maxilar inferior sau braţe, consecinţă a unei slabe irigări a inimii), a precizat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.
El a completat că preşedintele CJ Argeş este în observaţie.
În luna septembrie a anului trecut, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu (67 de ani), a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce i s-a făcut rău la DNA Piteşti, unde fusese citat de procurori pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene.
Nicolescu a fost diagnosticat atunci cu sindrom coronarian acut, fiind internat, timp de o săptămână, la Secţia de Terapie Intensivă coronarieni.
În toamna anul trecut, procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui Constantin Nicolescu şi a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca.

Vezi si

Evaluările naționale la clasele a VI-a, a IV-a și II-a încep miercuri cu prezența fizică a elevilor

Miercuri încep evaluările naționale de la finalul claselor a VI-a, a IV-a și II-a. Probele …