Friday , February 3 2023

Premierul Ponta ramane in spitalul din Istanbul cel putin pana luni

ponta  [800x600]

Prim-ministrul Victor Ponta va ramane internat in clinica din Istanbul cel putin pana luni.
Astfel, desi premierul ar fi urmat ca vineri sa paraseasca Turcia si sa se intoarca in tara, in urma consultului de dimineata, medicii au hotarat ca Ponta trebuie sa mai stea internat, potrivit unor surse citate de Romania TV.
Premierul a plecat in Turcia, la inceputul saptamanii, pentru a se opera la genunchiul stang, dupa ce s-a accidentat la un meci de baschet.
Medicii de la Spitalul Militar Central din Bucuresti i-au recomandat o interventie chirugicala, in urma unui control medical, la circa doua saptamani de la accidentare.
Prim-ministrul a fost supus unui examen RMN, medicii stabilind diagnosticul – ruptura de ligament, fiind afectate meniscul si cartilajul.
Cat timp Victor Ponta este plecat din tara, fiind in concediu toata saptamana, atributiile prim-ministrului sunt preluate de catre vicepremierul Gabriel Oprea, in acest sens fiind publicata o informatie in Monitorul Oficial.
Fostul presedinte executiv PSD Liviu Dragnae a spus, joi, ca daca premierul nu se va intoarce in tara ca urmare a evaluarii medicale de vineri, atunci il va vizita din nou, duminica, dupa ce l-a vizitat si marti.

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …