Monday , April 15 2024

Premierul Cîțu cere autorităților locale soluții pentru respectarea restricțiilor

Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că de la ora 16.00 va avea o discuție cu toți prefecții, iar marți cu primarii de municipii și șefii de consilii județene, el spunând că este momentul ca soluțiile să vină de la autoritățile locale.

”Am văzut şi eu, ca şi dumneavoastră, imaginile cu ce s-a întâmplat în weekend-ul trecut în cluburi şi în staţiunile montane şi vreau să vă spun că sunt foarte supărat să văd că există o mioritate dintre concetăţenii noştri care încă nu vrea să respecte regulile în vigoare. Implicaţiile sunt pentru toţi”, a declarat, luni, Florin Cîţu, citat de HotNews.

El a anunţat că de la ora 13.00 va discuta cu primarul general şi cu primarii de sector, de la ora 16.00 va avea discuții cu toţi prefecţii, iar marţi, cu primarii de municipii și cu șefii consiliilor județene.
”Este momentul ca soluţiile să vină de la autorităţile locale. Știm că există particularități pentru fiecare județ, municipiu. Mă astept ca, așa cum avem discuții de fiecare dată despre buget, să susținem aceste localități, să vină și cu soluții pentru situația dificilă prin care trece România”, a afirmat Cîțu.
El a mai spus că trebuie găsite soluții pentru respectarea restricțiilor, în acest context afirmând că există și politicieni care instigă la nerespectarea legii: “Nu am o problemă cu protestele (…), dar să o facă respectând legea, să poarte mască, e tot ce le cer”.

Vezi si

O avarie la o conductă din centrul Sucevei, remediată de ACET după două zile

Vineri seara, la intersecția străzii Universității cu B-dul 1 Mai, chiar în fața Primăriei Suceava, asfaltul …