Tuesday , October 4 2022

Pozele cu seful mascatilor Constanta dezbracat au ajuns in tabloidele din Marea Britanie

Comisarul șef Emanoil Moraru, care s-a fotografiat dezbrăcat cu arma în mână, a ajuns vedetă în ziarele tabloide din Marea Britanie.
Jurnaliștii de la “Daily Mail” scriu că șeful mascaților din Constanța i-a făcut pe șefii din Ministerul de Interne să roșească, după declanșarea scandalului fotografiilor nud. Ofițerul de poliție nu pare să aibă însă vreo remușcare, spunând că se bucură de sprijinul „trupei lui de gladiatori”.
„Băieții din trupa mea sunt gladiatori și sunt puțin mai nebuni. Pozele au fost făcute la sfârșitul antrenamentului. Nu are de ce să ne fie rușine. Muncim mult și câteodată simțim nevoia să ne mai eliberăm”, este declarația lui Moraru, preluată de tabloidul britanic, care mai notează că polițistul are o imagine foarte bună în rândul colegilor.
„Este un profesionist căruia îi place să se distreze. Nu ajungi șeful trupelor de mascați pe ochi frumoși. Când trebuie să pună mâna pe un criminal, nu se lasă până nu-și duce sarcina până la capăt. Ce-i drept, glumele lui ne uimesc câteodată și pe noi”, a declarat unul dintre colegii polițistului.
Majoritatea comentatorilor de pe site-ul britanic îl susțin pe Moraru:  „Puțină distracție nu strică. De cele mai multe ori, persoanele cu simțul umorului sunt și cele mai deștepte” sau „E foarte bine că astfel de persoane cu joburi foarte stresante știu să mai și râdă din când în când”.
Fotografiile cu șeful DIAS Constanța dezbrăcat imită în detaliu un poster din vestiarul trupelor speciale.
În 2009, şeful Departamentului de Intervenţie şi Acţiuni Speciale (DIAS) Constanţa, Emanoil Moraru a făcut pregătiri cu trupele SWAT. În anul 2006, Moraru a urmat un program în cadrul căruia a fost pregătit de agenţi FBI specializaţi în negociere.
evz.ro

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea 4 pe Richter produs luni seară în România

Un cutremur cu magnitudinea de 4 pe Richter s-a produs luni seară, 3 octombrie, în …