Thursday , December 7 2023

Postul de sport GSP TV, al trustului Intact, se inchide

tv

Postul de sport al trustului Intact se va închide în următoarea perioadă. Potrivit Gazetei Sporturilor, una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU.
GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci când a câştigat alături de RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1.
GSP TV a fost împărţit la început în trei canale, pentru a putea difuza toate cele 9 partide din campionatul intern, însă după o perioadă de timp, din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.
Gsp.ro anunţă că postul cu profil sportiv se va închide în curând, urmând practic să îşi schimbe complet formatul şi publicul.
Potrivit sursei citate, una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU. În acest caz, noul director al postului va fi numit Mihai Morar, actual moderator şi prezentator la Radio ZU şi Antena Stars.

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …