Sunday , December 4 2022

Ponta se gandeste sa nu mai candideze la sefia PSD: Sa nu fiu capitanul unei echipe care pierde

ponta

Premierul Victor Ponta a declarat ca ia in calcul sa nu mai candideze, in primavara, pentru un nou mandat la sefia PSD, daca va ajunge la concluzia ca este mai bine sa fie membru al unei echipe care castiga decat capitanul unei echipe care pierde.
“Am mentalitatea pe care am avut-o intotdeauna, nu mi-am schimbat-o dupa acesti ani, si anume prefer sa fiu intr-o echipa care castiga decat sa fiu capitanul unei echipe care pierde.
Daca de mine depinde acest lucru, n-am niciun fel de… Daca e cineva care poate sa conduca echipa la un nou proiect pentru partid si pentru tara, il voi sprijini”, a declarat Ponta, in cadrul unui interviu pentru obiectiv.info.
El a aratat ca este necesar ca PSD sa fie schimbat total, inclusiv prin limitarea puterii “baronilor locali” in adoptarea deciziilor de partid.
Ponta a reluat totodata ideea ca va demisiona din postul de prim-ministru daca Iohannis doreste sa numeasca in functie o alta persoana agreata de PSD.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …