Monday , September 26 2022

Ponta nu va merge la receptia de la Cotroceni, de 1 Decembrie: "Nu stiu in ce calitate sa ma duc, de maimutica, de pisicut, de porc"

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei.
“Nu. Merg pe 1 Decembrie, este Ziua Nationala a Romaniei, merg la Arcul de Triumf, la parada”, a precizat Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.
Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: “Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni – in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau… nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui”, a afirmat Victor Ponta.
“Eu m-am gandit ca dl Basescu n-a prea fost la scoala si a fost des la gradina zoologica si atunci fiecare da citate din ce se pricepe. A incercat-o pe cea cu capitanul si cu ofiterul de cart, nu a inteles lumea exact la ce se pricepe dl Basescu si apoi a dat-o pe zoologie. Probabil ca i-a placut zoologia, multe lucruri nu i-au placut la scoala, macar asta”, a comentat Ponta.
Presedintele Traian Basescu a sustinut, marti seara, ca stie ca reprezentantii USL “pregatesc fluierasii” pentru ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitala, precizand ca va lua parte la manifestatii.
“Stiu ca pregatesc pentru 1 Decembrie fluierasii la Arcul de Triumf”, a sustinut Basescu, intr-o emisiune la B1 TV, potrivit Mediafax.
El a fost intrebat daca va participa la manifestatii.
“Sigur ca ma voi duce, sunt in tara, e Ziua Nationala, n-am cum sa nu ma duc”, a replicat seful statului.

Vezi si

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele …

2 comments

  1. marioneta nr 1 din romania-normal ar fi sa mergi ca pisoi al motanului FELIX

  2. in calitate de maimutoi a lui voiculescu