Sunday , December 4 2022

Ponta: ”În seara asta, îi transmit președintelui propunerea ca Mircea Dușa să fie premier interimar”

ponta

După ședința coaliției, Victor Ponta a anunțat că în această seară îi va transmite președintelui Klaus Iohannis propunerea ca Mircea Dușa să fie prim-ministru interimar.
”Am discutat cu liderii coalitiei de guvernare. Sunt convins că această coaliție este solidă și poate să asigure în continuare guvernarea României. În această seară îi transmit președintelui demisia și propunerea ca Dușa să fie prim ministru interimar”, a declarat Victor Ponta.
Mircea Dușa este în prezent ministrul Apărării Naționale.
Victor Ponta a anunțat, miercuri, la Guvern, că-și depune mandatul. “Îmi depun mandatul de prim-ministru și al Guvernului României. Fac acest lucru pentru că, în anii în care am făcut politică, am rezistat la orice bătălie cu politicienii, niciodată nu mă bat cu oamenii. Supărarea, suferința legitimă a oamenilor nu trebuie să genereze în jocuri de putere cu efecte negative (…) Sper că depunerea să satisfacă așteptările celor care au protestat și să revenim la rațiune”, a declarat Ponta.
 
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …