Friday , March 1 2024

Ponta ignora protestul din Pungesti: Cu tot respectul pentru 20, 30 sau 100 de oameni mai infierbantati, trebuie sa vedem interesul Romaniei

ponta1

Victor Ponta sprijina actiunea jandarmeriei de la Pungesti unde protestele s-au reluat odata cu revenirea utilajelor firmei Chevron. El i-a calificat pe protestatari drept “infierbantati”.
“Cred ca Ministerul de Interne si Jandarmeria au procedat foarte corect. Eu cred ca Romania poate fi o tara puternica si democratica daca toti respectam legea. Acolo e o proprietate privata. Daca oriunde veneau niste oameni care ocupau un teren trimiteam fortele sa aplice legea. Nu acceptam ca oamenii sa nu respecte legea”, a spus premierul Victor Ponta.
Gazele de sist arunca Pungestiul in aer: Explicatiile jandarmilor dupa confruntarile cu localnicii
“Cu tot respectul pentru cei 20, 30 sau 100 de oameni mai infierbantati, trebuie sa vedem care este interesul Romaniei”, a adaugat premierul, care a spus ca Romania are nevoie de independenta energetica si ca e in interesul national ca explorarile si exploatarile pentru resurse naturale sa continue.
Un nou scandal intre localnici si jandarmi a izbucnit, luni dimineata, in localitatea vasluiana Pungesti, dupa ce mai multe utilaje ale companiei Chevron au ajuns in zona si au anuntat ca demareaza lucrarile pentru explorarea gazelor de sist. Mai multi protestatari sustin ca au fost batuti si ca jandarmii au intervenit in forta.

Vezi si

Un șofer român de TIR a murit în Belgia, lovit de un camion în parcarea firmei la care lucra

Un șofer de TIR din România a avut o moarte cumplită în parcarea firmei din …