Ponta, din Istanbul via Facebook si Antena 3: Guvernarea merge bine

reportersite
22 iunie 2015, 11:35

ponta antena3Premierul Victor Ponta, aflat in convalescenta la Istanbul, dupa operatia suferita recent la genunchi, a declarat intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se va intoarce la Guvern cand ii vor reveni „90% din puteri”.

„Am avut grija sa trec de lucrurile care erau importante, de motiunea de cenzura, miercuri va avea loc votul pe Codul Fiscal. Cand ma simt la 90% din puteri revin la birou cat se poate de normal. Gabi Oprea are experienta necesara, lucrurile de zi cu zi sunt gestionate foarte bine in formula actuala”, a spus Ponta, la Antena 3, declaratie postata ulterior si pe contul sau de Facebook.

Premierul a raspuns criticilor recente precizand ca Romania este pe primul loc la crestere economica in Europa si ca „guvernarea merge bine”.

„Eu cred ca o tara nu se conduce cu urlete si cu poale in cap. O tara se conduce cu seriozitate. Asta inseamna Guvernul actual si majoritatea actuala. Suntem pe primul loc in Europa la crestere economica pentru ca guvernarea merge bine. Reducem TVA la 19% si preturile la medicamente cu 20%, pentru ca guvernarea merge bine. Nu am fost niciodata omul care sa spuna ‘dupa noi, potopul!'”, a mai scris premierul pe Facebook.

ziare.com