Sunday , February 5 2023

Ponta, din Istanbul via Facebook si Antena 3: Guvernarea merge bine

ponta antena3

Premierul Victor Ponta, aflat in convalescenta la Istanbul, dupa operatia suferita recent la genunchi, a declarat intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se va intoarce la Guvern cand ii vor reveni “90% din puteri”.
“Am avut grija sa trec de lucrurile care erau importante, de motiunea de cenzura, miercuri va avea loc votul pe Codul Fiscal. Cand ma simt la 90% din puteri revin la birou cat se poate de normal. Gabi Oprea are experienta necesara, lucrurile de zi cu zi sunt gestionate foarte bine in formula actuala”, a spus Ponta, la Antena 3, declaratie postata ulterior si pe contul sau de Facebook.
Premierul a raspuns criticilor recente precizand ca Romania este pe primul loc la crestere economica in Europa si ca “guvernarea merge bine”.
“Eu cred ca o tara nu se conduce cu urlete si cu poale in cap. O tara se conduce cu seriozitate. Asta inseamna Guvernul actual si majoritatea actuala. Suntem pe primul loc in Europa la crestere economica pentru ca guvernarea merge bine. Reducem TVA la 19% si preturile la medicamente cu 20%, pentru ca guvernarea merge bine. Nu am fost niciodata omul care sa spuna ‘dupa noi, potopul!'”, a mai scris premierul pe Facebook.
ziare.com

Vezi si

Peste jumătate din țară se află sub cod galben sau portocaliu de ninsori și viscol

Mai mult de jumătate de țară se află sub cod gaben de ninsori și viscol, …