Tuesday , September 27 2022

Ponta, despre Antonescu: Dacă n-are nevoie de PSD, nu-l susţinem cu forţa la Preşedinţie

antonescu-ponta

Tensiunile create în ultima vreme în USL şi-au pus amprenta şi pe relaţia Victor Ponta – Crin Antonescu. Preşedintele PSD spune că omologul său liberal, Crin Antonescu, nu a adoptat “cea mai deşteaptă strategie” când a spus că nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidenţiale şi chiar a lăsat de înţeles că alianţa s-ar putea rupe în asemenea condiţii.
“Să te pregăteşti de campanie elctorală spunând că nu ai nevoie de sprijinul PSD nu mi se pare cea mai deşteaptă strategie”, a spus, luni, liderul PSD la B1 TV, făcând trimitere la cele mai recente afirmaţii ale lui Crin Antonescu, care în ultima vreme a înteţit declaraţiile critice al adresa premierului şi a PSD.
Întrebat dacă e posibilă retragerea sprijinului PSD pentru Crin Antonescu, Ponta a confirmat. “Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa. Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţnem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate”, a spus Ponta.
El a adăugat că PSD nu are un candidat pentru prezidenţiale în acest moment şi că el nu va candida în 2014 la prezidenţiale.
Ponta a criticat şi afirmaţiile lui Antonescu legate de unii vicepreşedinţi PSD. “E un limbaj a la Traian Băsescu”, a spus Ponta. “Eu imi doresc ca viitorul presedinte, Crin sau cine va fi, sa nu fie un Traian Băsescu, un om care se cearta cu toata lumea”, a punctat premierul.
“Domnul Antonescu este foarte critic, ironic în ultima vreme. Greşeşte”, a spus Ponta.
El a subliniat însă că Antonescu este partenerul său şi că el va face tot posibilul pentru ca USL să ducă la bun sfârşit ce şi-a propus.

Vezi si

Inspectorii școlari generali, convocați la minister: Vor fi asigurate condiții în sezonul rece

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a convocat luni la minister inspectorii generali școlari din țară pentru …