Tuesday , May 24 2022

Ponta, contact cu un candidat Pro Romania depistat pozitiv, intra in izolare pana la rezultatul testului COVID

Liderul PRO România, Victor Ponta, a anuntat pe Facebook că duminică se va testa pentru COVID-19 şi că până la primirea rezultatului nu va mai participa fizic la acţiuni de campanie, anunţul fiind făcut după ce candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, medicul Aurelia Ţaga, cu care s-a întâlnit recent, a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

”Deşi am respectat toate regulile de protecţie, avamd în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică, în Bucureşti, voi face din nou testul Covid 19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie. Multă sănătate şi mult succes candidaţilor PRO România!”, a scris Ponta pe Facebook.
secretarasite
Candidatul Pro România la şefia CJ Bacău, medicul Aurelia Ţaga a anunţat vineri că a fost diagnosticată cu COVID-19, după ce una dintre colegele sale a fost şi ea diagnosticată. Ţaga declara că deocamdată este asimptomatică. Cu o zi în urmă, ea apărea în mai multe fotografii, alături de liderul partidului Victor Ponta şi de primarul Bacăului Cosmin Necula, fără mască, însă afirma că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia, astfel că nici Ponta şi nici Necula nu corespund definiţiei date persoanelor considerate ”contact direct”.

”Eu fac campanie alături de candidaţii PRO România-respectând toate regulile de siguranţă (masca, dezinfectant , număr de persoane, evenimente în spaţii deschise)/ inclusiv momentul fotografiilor ( în care îmi scot masca) este organizat de staff în condiţii de siguranţă! Voi face tot ce ţine de mine să îmi protejez familia, colegii şi toţi cei cu care interacţionez!”, a declarat la acel moment Victor Ponta.
Primarul Bacăului Cosmin Necula a anunţat că intră în izolare.

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Șocant. Cadavrul unui copil din Sighetu Marmației, ascuns de tatăl lui în cușca unui câine, pentru a încasa alocația

Trupul unui copil de 12 ani din Sighetu Marmaţiei, mort de aproape o lună, ar …