Monday , December 5 2022

Ponta, aproape de Terminator la finala de baschet de la Londra

În timpul finalei la baschet de la JO Londra, câștigată de Statele Unite în fața Spaniei, în câteva cadre luate de camerele televiziunilor a fost surprins și premierul Victor Ponta. Acesta se afla între fostul guvernator al statului american California, celebrul actor Arnold Schwarzenegger, și primarul Londrei, Boris Johnson.
Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra va pune în scenă duminică, de la ora locală 21,00, un “foc de artificii” de artişti britanici, cu participarea confirmată a trupelor Monty Python şi Spice Girls, dar cu absenţa reginei, aflată în vacanţă la Balmoral în Scoţia, informează AFP.
“Regina şi prinţul Filip vor rămâne la Balmoral”, a declarat un purtător de cuvânt al palatului Buckingham, dezminţind informaţiile apărute în presa britanică.
În schimb, Spice Girls în efectiv complet, inclusiv cu Victoria Beckham, soţia fotbalistului britanic David Beckham, vor încânta publicul cu un show de zile mari, presa publicând deja fotografii surprinse la repetiţiile efectuate pe un stadion din Dagenham, la periferia Londrei.
Conform directorului muzical David Arnold, umorul şi muzica vor fi maeştri de ceremonie şi vor încerca să rezume “spiritul acestor Jocuri, uşor anarhic, uşor zburdalnic, amuzant, emoţionant, entuziasmant şi, mai ales, british”.
Peste 4.000 de voluntari au participat la repetiţiile ceremoniei, care va începe la ora locală 21,00 pe stadionul olimpic.
Drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra va fi purtat de gimnasta Sandra Izbaşa, care a cucerit titlul olimpic la sărituri şi a luat medalia de bronz cu echipa feminină de gimnastică.
La finalul ceremoniei, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Jacques Rogge, va declara oficial închiderea Jocurilor Olimpice, iar flacăra olimpică va fi stinsă după ce a ars timp de 16 zile.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …