Saturday , February 4 2023

Poliţistă din Vaslui, sătulă de "pulifricii" care spun că-i plătesc salariul:"IQ sub 30, ca Veorica"

Purtatorul de cuvant care a trimis cetatenii sa caute ajutor la popi si la rude nu este singular in Politia Romana. Iata ca o alta purtatoare a uniformei politienesti insulta, tot pe Facebook, intr-un mod incredibil si fara perdea cetatenii platitori de taxe, pe care ii numeste “pulifrici” cu IQ sub 30.
politista vaslui

Politista este din Husi si a facut postarea ofensatoare pe 1 august. Intre timp, si-a suspendat contul de Facebook, iar sefii sai de la IPJ Vaslui au declansat o ancheta.
Iata ce scria pe Facebook subofiterul Maria Chetran:
“Din tot scandalul asta cu Politia Romana, nimic nu ma enerveaza mai mult decat pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul.
Ca e unul prost acolo sus, nu inseamna ca sunt toti. Sa faci afirmatia ca-mi platesti mie salariul, tu… contribuabilul cinstit, deja iti arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica.
Si daca tot am in lista pulifrici din astia care imi platesc mie salariul, de ce plm (pacea linistii mele) nu iesiti voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca sa nu ma cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai si sa va si nominalizez? Respect!!! #mandracasuntpolitista”.
Reactia IPJ Vaslui
Sefii politistei au deschis o ancheta si sustin ca nu tolereaza acest gen de limbaj la angajatii lor.
“Cu privire la mesajul postat de catre colega noastra pe o retea de socializare, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a dispus verificari, intrucat nu se poate tolera un astfel de limbaj si de comportament din partea unui politist, care isi desfasoara activitatea profesionala in interesul si in spijinul comunitatii”, a declarat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui, pentru Adevarul.
Cine e Maria Chetran
Pe langa statutul de subofiter de politie, Maria Chetran este casatorita cu un politist de frontiera.
In plus, ea este o bloggerita foarte activa pe zona de viata sanatoasa, facand parte din echipa Mirelei Retegan.
“Numele meu este Maria Chetran, am 38 de ani, sunt politista in municipiul Husi, judetul Vaslui, si am fost grasa. Acum ma tratez. Am inceput o lupta cu kilogramele acum 11 luni, pornind de la 101 kilograme, cand am descoperit-o pe Mirela Retegan si grupul creat de ea”, scria, in urma cu un an, politista din Husi pe blogul Fix la fix, noteaza ziare.com.
 

Vezi si

Peste jumătate din țară se află sub cod galben sau portocaliu de ninsori și viscol

Mai mult de jumătate de țară se află sub cod gaben de ninsori și viscol, …

One comment

  1. ce limbaj pe urita asta , Mioldova are fete frumoase . IQ -ul ei e de maxim 15 % .Ii pun poza la fintina sa nu-mi fure careva ciutura.