Monday , September 26 2022

Poliţist găsit spânzurat în holul apartamentului

Poliţistul din Petrila a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, în holul apartamentului, de către un coleg de serviciu. Din primele cercetări reiese că bărbatul a decurs la acest gest extrem din cauza problemelor familiale. Poliţistul avea o fetiţă de 10 ani.
Poliţistul, angajat la Ordinea Publică în Cadrul Poliţiei Petrila, a fost găsit spâzurat în holul apartamentului, joi dimineaţa, în jurul orei 8.00 de către un coleg de serviciu. Colegii lui s-au alarmat după ce poliţistul nu a mers dimineaţa la serviciu şi nici nu a răspuns la telefon. Potrivit România TV, un coleg a mers acasă la poliţist, a deschis uşa şi l-a găsit fără suflare, spânzurat de o ţeavă de gaz.
Bărbatul nu a lăsat niciun bilet care să-i justifice gestul, dar colegii lui presupun că acesta şi-a luat viaţa din cauza problemelor din familie. Poliţistul a divorţat în urmă cu câteva luni, are o fetiţă de 10 ani şi cei care îl cunosc spun că el nu şi-a revenit în urma acestei despărţiri.
Monitorizat de psihologul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, poliţistul nu prezenta probleme deosebite care să-i alarmeze pe şefii săi. Ştiau, însă, cu toţii că este trist şi că s-a împăcat foarte greu cu gândul că nu mai trăieşte cu soţia şi cu fiica sa.

Vezi si

VIDEO, FOTO. Ciucă și Ciolacu, descălțați la o întâlnire oficială în Japonia

Premierul României, Nicolae Ciucă, și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au participat astăzi, în Japonia, …