Wednesday , November 30 2022

PNL se reuneşte în şedinţă de urgenţă după demisia lui Ponta. Ce speră?

ludovic-orban

Prim vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat după ce premierul Ponta şi-a depus mandantul din funcţia de premier că Ponta a făcut ceea ce trebuia, cu o întârziere de un an, arătând că este şansa unui nou început şi că PNL urmează să ia o decizie.

“Cu o întârziere de un an Ponta a făcut ceea ce trebuia. Din păcate în perioada asta România a suferit. Trebuie să fim foarte atenţi la tot ceea ce se spune în stradă. E clar că este toleranţă zero faţă de corupţie, clientelism politic, traseism politic. E şansa unui nou început”, a spus Orban.

El a arătat că PNL urmează să ia o decizie în forul de conducere, arătând că sunt posibile mai multe soluţii printre care şi declanşarea unor alegeri anticipate. “Sunt posibile mai multe soluţii, este posibil un guvern tehnocrat, e posibil şi organizarea alegerilor anticipate prin respingerea a două propuneri de premier, după părerea mea ar fi o soluţie bună pentru că ar reseta, ar da posibilitatea unui nou început. Există şi posibilitatea asumării guvernării de către PNL. Sunt multe soluţii nu vă pot da un răspuns acum”, a precizat Orban. Conducerea PNL se reuneşte de urgenţă pentru a discuta situaţia în urma depunerii mandatului de către Victor Ponta.

Vezi si

Salariile demnitarilor rămân la nivelul acestui an

„Salariile demnitarilor rămân la nivelul acestui an”, spune Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Executivului. …