Wednesday , December 7 2022

Petre Toba a solicitat oficial analizarea lucrarii sale de doctorat

petre toba

Ministrul de Interne, Petre Toba, a solicitat joi dupa amiaza analizarea lucrarii sale de doctorat, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Cercetare Stiintifica, Tudor Prisacaru.
“Astazi, dupa pranz, am primit din partea domnului ministru Toba o solicitare de analiza a acestei lucrari”, a spus Prisacaru.
Potrivit acestuia, sedinta Consiliului Nationale de Etica ar putea sa se reuneasca mai devreme de data de 11 decembrie cand era programata urmatoarea sedinta.
“Sedinta CNE era planificata pe 11 decembrie. In functie de programul dumnealor, pentru a se putea asigura cvorumul, vom face o solicitare de analiza daca se pot intalni mai devreme”, a explicat secretarul de stat.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a declarat joi ca daca in cazul ministrului de Interne, Petre Toba, va exista un verdict de plagiat, “nu poate fi decat o singura solutie”.
Potrivit unei anchete Press One preluata de presa centrala, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, este suspectat ca ar fi plagiat peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei sale de doctorat.

Vezi si

Lege adoptată: Terenurile de sport ale școlilor pot fi folosite de cetățeni în afara orelor ce curs

Deputații au votat, miercuri, un proiect de lege prin care se permite accesul cetăţenilor în …