Saturday , December 3 2022

Percheziţii la firmele afaceristului Georgică Cornu. Omul de afaceri, ridicat şi dus la audieri

georgica_cornu

Percheziţii de amploare la firmele omului de afaceri Georgică Cornu, dar şi la partenerii lui de afaceri. Peste 60 de descinderi au loc în 10 judeţe şi în Capitală, într-un dosar cu un prejudiciu de 9 milioane de euro. Georgică Cornu a fost ridicat în urma percheziţiilor şi va fi dus la poliţia din Mehedinţi, acolo unde va fi audiat.
Omul de afaceri Georgică Cornu şi Nicolae Semen, administratorul unei firme deţinute de familia primarului oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu, sunt vizaţi în dosarul de evaziune fiscală.
Marţi dimineaţă, poliţiştii fac percheziţii atât la sediul unor firme ale lui Georgică Cornu, din Timişoara, cât şi la locuinţa acestuia.
Totodată, în acest dosar ar fi vizat şi Nicolae Semen, administratorul unei firme deţinute de familia primarului oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu, acesta urmând, de asemenea, să fie dus la audieri.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, marţi dimineaţă, poliţiştii fac percheziţii în Bucureşti şi în zece judeţe – Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin, Vâlcea, Dolj şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani şi la sediile sociale ale societăţilor administrate de acestea, urmând să fie puse în aplicare 49 de mandate de aducere.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …